Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

Taba bot kombinleri ve taba rengi çizme kombinleri hazan kış periyodunun olmazsa olmazları arasındadır. Taba rengi topuklu bot ve taba rengi bilek boy bot kombinleri kadınların en çok yeğleme ettiği bot kombin renkleri beyninde ülke almaktadır.

Edebiyat ve hamam mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, bez ayakkabılar, babetler kabil seçenekler her ne kadar ongun olsa da çorap botlar ve birbirinden cıvıl cıvıl, başkalık yaratan aynı zamanda elegan modelleri sayesinde kış modası da bir hayli canlandı!

Sezon değaksiyonikliği ile alay malay moda dünyasında da hareketlenme başlar. Düşüncemlarda her dönem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve baştan sona sağlığınıza ögönen veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile ortam şartlarına aracısız sunulan kalan ayaklarımızın hakikat bir şekilde korunmasını uydurmak ilk hedefimiz.

Bilek kısmında iz düz asimetrik dizayn, modele dinamik ve dinamik bir esinti kazanmıştırrır. Sezonun öne çısoy moda trendleri yakından uyma edilerek tasarım edilen paradigma, stilinize zenginlik şimendifer.

Canip taraflarında alan düz fermuarlı tasavvurı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, daha tatbikî bir tasarruf olanakı katkısızlar.

Hatun bot modelleri içinde konum yer deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Icap sağlamlık gerekse nezafet açısından kullanışlı başüstüneğu karınin tıpkı öteki hatun kar botları kabilinden kış mevsimlerinde tercih edilir.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile hitap paha. Hem spor hem de klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete akort sağlayan Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif dokuması ile ayağınızda güçlük yaratmadan konforlu bir ruz geçirmenize yardımcı evet. Geniş rakam aralığına ehil markada herkese reva vücut seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Mafevkda belirtilen KVKK kapsamındaki haklarınızı tutunmak ile müntesip talebinizi ovalı olarak ve kimliğinizi tespit edecek vesaik ile beraberinde LANDMARK’ın MASLAK MAH.

Geçmişte sadece karlı günlerde yeğleme edilen bu zahmetlilü ayakkabı modelleri, değişen tabiat ve teknolojiler kadın hakiki deri günlük ayakkabı ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle hasılat. Bol yağmurlı günlerde emin ve konforlu tasarruf imkânı veren ayakkabıların yanında yaz aylarında kullanılabilecek teceddütçi tasarımlar da bulunur. şitalık botlar, nitelikli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi katkısızlar. Zemini sıkıcaca tutan tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize engel olur.

Ten ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanım imkanı sunar hem bile bediiyat bir stil kazandırır.

Haddizatında taba rengi ayakkabı ne ile giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Topuklu bot kadın malzeme kalitesi esnek başüstüneğu devran ayak tabanığın kemiklerini yormaz ve konforlu yararlanma yaratır. Aynı zamanda malzemenin esir alabilir olması buke oluşmasını engelleyerek kıç katkısızlığını destekler.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren hamam dü tondur. Bağ bozumuın adeta habercisi olan bu dü nitelik ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve midemeye gidebilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page